Спробуйте уявити, що жити вам залишилось всього місяць. Як ви його проживете, що будете робити?
Жити залишилось 1 місяць...
Сообщений 1 страница 9 из 9
Поделиться22008-10-14 22:54:52
Якщо чесно не хотів би навіть думати про це... але якщо вже питання поставлено, то відповім: намаався б зробити те, що хотів зробити за все життя... тобто добитися цілей...певних.. зробити таке, щоб в останню хвилину бути впевненим, що не дарма прожив певний проміжок часу... а також був би постійно зі свойми близькими... Дякую
Поделиться32008-10-14 23:12:04
Це психологічний тест який проходять в педагогічному університеті на спеціальності - психолог!
Стверджую, що життя не вічне це нам відомо добре! Та чому ми готуємося до смерті не зараз, а колинебуть, як припече? Ми ж не знаємо коли і як можливо завтра, а можливо я зараз пролью каву на клавіатуру воно замкне і вбє мене! Вважаю, що жити потрібно сьогодні але тільки не в очікуванні смерті, а в очікуванні результатів проведеної тобою роботи. Створювати плани і не відтягувати їх на завтра!
Щодо місяця життя я б займався тим, що міня подобається, від чого мене пре і буду щасливий якщо помру підчас процесу, бо те що мене поставило мене і забере і мені до пупка, що про мене будуть думати, життя в задоволення, а не надивані, хоча, для кого що!
Про рідних мені людей в ході цієї проблеми не веду мову, бо не відчуваю того почуття своєї сімї, родини, тільки вітчуття потрібності, яке робить мене сильнішим і витривалішим!
Поделиться42008-10-15 22:08:41
MarKISSa
До мене прийшла страшна думка, а про цей єдиний місяць життя мають знати всі оточуючі, чи лишень я???? Уявляю, що буде навкруг!
Поделиться52008-10-16 17:56:13
silentium
Про цей місяць повинні знати тільки Ви! Не хочеться навіть уявляти реакцію оточуючих на таку новину...
Поделиться62008-10-17 22:55:12
незнаю к ви, а я відразу ж написав би заповіт, в якому, по старому словянському звичаю, на моїх похоронах співали б пісні, танцівали розважались так щоб запам"яталось! І почав би реалізувати свої плани, які я виклав трошки вище!
Поделиться72008-10-17 23:03:29
на моїх похоронах співали б пісні, танцівали розважались так щоб запам"яталось
А ти впевнений, що ті, хто був би там, змогли б розважатися???
Поделиться82008-10-18 20:26:15
Отже, лишилося місяць...((
Перший тиждень - говорю всім все , що про них думаю, навіть перебільшую, хай мене зненавидять, щоб потім не сумували, приводжу в порядок всі справи, заповнюю журнали-всім двійошникам ставлю 12, щоб здивувалися..))
Другий тиждень - їду на море, валяюся на піску, купаюся до "не хочу і не можу", їм морозиво, тортики, до біса всі дієти..))
Третій тиждень - їду в Карпати, хочу санки, лижі, проклинаю тортики, морозиво, бо вже схожа на ведмедика і падаю з підйомника..))
Четвертий тиждеть - ну коли вже.. кожного дня чекаю, як це буде, невже смерть - це тітка з косою?
Поделиться92008-11-30 15:56:38
Кожен день проводжу з тими людьми, яких найбільше люблю і яких хочу бачити. Взагалі відриваюся на повну! Все одно останній місяць... втрачати нічого В останні дні кажу всім про свої почуття до них ( вони заслуговують знати правду) і їхня реакція буде для мене вже не такою важкою. В останній день пишу свій останній вірш, співаю під гітару свою останню пісню і цілую людину, яку так хочу поцілувати , так, "не Шо, а Що" вона ніколи не забуде мого поцілунку... і вже не важливо, згодна вона будти зі мною чи ні... а потім я йду до річки і цілу ніч сиджу під місячним сяйвом і дякую Богові за своє щасливе життя...
Отредактировано Ворона (2008-11-30 16:08:10)