Вже давно це дуже популярне питання, компромісу чи остаточної відповіді на яке ніхто ще не знайшов. Буде дуже цікаво послухати ваші думки...
Чи існує дружба між чоловіком та жінкою?
Сообщений 1 страница 26 из 26
Поделиться22008-09-12 07:30:02
Поки що я притримуюся думки, що дружби між двома різними статями не існує... Все одно рано чи пізно один з них закохається в іншого. Одне діло, коли вони закохаються один в одного, і тоді це вже просто буде , коли дружба переростає у кохання і романтичні стосунки... Проте... Найчастіше кохання не взаємне, і в результаті: один страждає від нерозділенного кохання, інший втрачає спілкування з гарною та близькою людиною...
Однак десь в глубині душі я вірю в дружбу між чоловіком та жінкою... Однак поки не побачу на прикладі в реальномі житті, буду притримуватись своєї думки...
Так шкода... так жаль... що я не можу мати просто друга...
Поделиться32008-09-12 13:11:44
Я вважаю що дружба між чоловіком і жінкою існує. В мене є не один друг протележного полу і ми дуже гарно спілкуємося. І в моїй сім ї є не один випадок такої дружби.
Поделиться42008-09-12 19:45:51
На мою думку, "дуже гарно спілкуємося" - це ще не дружба.
Поделиться52008-09-12 20:00:43
ця тема є популярною на всіх форумах.на мій погляд, дружби між чоловіком і жінкою не буває.це а бо колишні,або майбутні коханці. сказала кратко.але на мій погляд.так воно і є.
Отредактировано Ырынка (2008-09-12 20:02:03)
Поделиться62008-09-12 20:03:51
Так все може статися, звісно, але все таки поки підтримую свою думку що така дружба існує.
Поделиться72008-09-12 20:21:35
А ви не думали, що дружба - це таке ж почуття, як кохання, воно народжується, інколи несподівано падає на голову... І хто вам сказав, що дружбі кохання шкодить? не дарма в Україні чоловіка і дружину називають поДРУЖжям....Коли з гармональним бумом проходить первинна оцінка людина за її статтю, тоді приходить усвідомлення важливості тієї або іншої людини в твоєму житті! Тут швидше варто поставити питання.. А чи існую справжня дружба взагалі?
Поделиться82008-09-12 20:26:36
справжня дружба повинна бути безкорисною,але рано чи пізно,дружба кінчається.це поки що мій погляд,бо я прожила ще малий шматок життя,але в друзях вже зуміла розачаруватися.тому,як на мене справжньої дужби немає,не між чоловіками і жінками,не між жінками і жінками...
Поделиться92008-09-13 15:02:56
Нема кращого друга, ніж людина, яку кохаєш ти і яка кохає тебе!
Поделиться102008-09-17 20:50:56
а я вам скажу, що буває, мый найкращий друг хлопець... я знаю його з самого малечку... і впевненена у ньому як в собі... інколи з протилежною статтю спілкуватися набагато краще..
Поделиться112008-10-07 23:37:06
Нема кращого друга, ніж людина, яку кохаєш ти і яка кохає тебе!
То що ж це виходить Романе? цікава ситуація. Я звичайно розумію що мова йдеться про стосунки чоловіка та жінки, тоді що до стосунків між однаково статевими людьми?
Поделиться122008-10-07 23:55:08
Щодо мене, то я стверджую що дружба це стосунки, відносини між людьми, які знаходять спільні інтереси, їм цікаво пізнавати світ разом. Взаємодопомога додає залежності від спілкування. Розвиток людини стає ширшим за її можливості. З приводу різностатевих відносин, то можу запевнити, що жодні стосунки, нормальні, не корисливі хоча і вони, підкріплюються статевим тяжінням зі сторини чоловічої статі, у якої підчас розвитку гормони більш активні! І саме дружба може стати хорошим плацдармом для бурхливих стосункі, щасливого шлюбу, приємного життя, здорових дітей і світлої старості! Мене дуже дивує коли дівчина або хлопець дзвонять і пропонують, запрошують на побачення бо просто він (вона) дуже симпатична, тобто викликає певний потяг! Керуйте собою і до всіх питань підходьте тактично, з світлим розумом!
ТОМУ скажу, що дружба існує в різних проявах, які вона створює сама!
Кохайтеся бо китайці наздоганють! ТИ хочеш щоб твої онуки мали щілинко подібні очі і не їли САЛА?
Поделиться132008-10-08 17:01:03
Maxer
нічого не маю проти одностаттевих стосунків, але, на мою думку, все таки кохання повинно бути між різностаттевими людьми. Це також підтверджується релігійними і моральними аспектами...
Поделиться142008-10-08 17:03:44
Цікаво: а че є у когось з вас людина(друг, подруга, хлопець, дівчина і т.д.), якій ви б могли розповісти все без винятків??? все!! починаючи від серйозних проблем у сім'ї і закінчуючи власними проблемами зі здоров'ям, про я кі ніхто не знає...
Поделиться152008-10-10 19:05:57
Dwyane,
усе повністю про себе я можу розповісти тільки своїй сестрі, тому що знаю, що у будь-якій ситуації вона мене зрозуміє та підтримає )))
Поделиться162008-10-12 23:21:46
Dwyane
Хороше запитання!
нажаль не можу точно відповісти стверджую, що поки що не бачив цієї людини хоча вона Є!
Поделиться172008-11-17 17:40:01
Цікаво: а че є у когось з вас людина(друг, подруга, хлопець, дівчина і т.д.), якій ви б могли розповісти все без винятків??? все!! починаючи від серйозних проблем у сім'ї і закінчуючи власними проблемами зі здоров'ям, про я кі ніхто не знає...
У мене є найкраща подруга.Я її дуже ціную , поважаю , люблю та довіряю їй.Ми знайомі вже багато років.Але я не можу сказати , що вона знає про мене все на 100%.Я впевнена в цій людині , але інколи розповідаю їй не все.Я не вважаю , що це я така погана подруга , бо не роблю цього .Як на мене , то інколи ми чогось недоказуємо , зберігаємо в таємниці підсвідомо , щоб не завдавати клопоту чи не робити боляче людині , яка тобі дуже дорога.Адже хто , як не вона буде найбільше перейматись цим і допомагатиме тобі?І цією людиною не обов'язково повинна бути подруга, а просто люди ,які тебе люблять і яким не байдужий ти!!!
Поделиться182008-11-22 18:50:48
хм..цікаве таке питаннячко..так-с..ну я напевне скажу..на мою думку, дружба між чоловіком та жінкою не існує! Може це суб*єктивна думка з мого досвіду..коли розповідаєш про свої проблеми своєму другу,ну для мене це хлопець, то напевне знаходиш цю людину таку, яка тебе завжди розуміє та підтримує..а потім вже настає прив*язаність..ти звикаєш до цієї людини і вже хочеться чогось більше,ніж дружба...
Поделиться192008-12-01 20:11:43
хм... на мою думку дружба існує, але у багатьох випадках вона починає переростати у щось більше...
Поделиться202008-12-01 20:13:42
Так ... гормони грають своє
Поделиться212009-04-28 23:31:22
спілкуватися з людиною, а тим паче дружити не можна без взаємної симпатії! А якщо сюди ще додати і щирість, відвертість і довіру, то це не може не зародити у душі хоча б одного з друзів почуття до іншого!
тож мій висновок : можливо, дружба між чоловіком та жінкою існує, але все одно рано чи пізно вона переросте у щось більше хоча б у однієї з сторін.
Поделиться222009-11-05 21:57:18
Повністю з тобою згодна. Я, на жаль, сама відчула, що таке мати справжнього найкращого друга і, раптом, закохатися в нього...
Поделиться232009-11-27 18:11:58
Колись я вважала, що дружба між чоловіком та жінкою можлива. Проте зараз я повністю впевнена: її не існує. Близькі дружні стосунки рано чи пізно переростуть у щось більше хоча б для однієї зі сторін.
Поделиться242009-12-20 01:12:08
MarKISSa
Тоді, якщо хлопець, який має дівчину постійно спілкується з дівчиною, в якої є теж хлопець... А таке є... сам постійно є свідком такого... Так вони коханці чи що????
Стосунки між чоловіком та жінкою, між подружжям або просто між хлопцем та дівчиною не створюють обов'язку для якось сторони припинити спілкування, дружбу з іншими особами... Чи я в чомусь не правий?
Поделиться252009-12-20 19:15:25
Dwyane
По-перше, моя фраза "переростуть у щось більше" зовсім не означає, що ці люди стануть коханцями. Просто хоча б один із них відчуватиме до іншого щось більше, ніж дружню симпатію.
По-друге, не обов'язково розривати стосунки з усім світом. Просто друга половинка має прийняти факт, що ти подобаєшся ще комусь.
Ці факти неодноразово були доведені на моєму власному досвіді, тому зламати цей стереотип в моїй голові поки що дуже важко
Поделиться262009-12-27 13:24:40
MarKISSa
Розумію)) тому зламати їх я і не намагаюся))) але привести приклад дружби все-таки можливо))) Навіть спираючись на Вашу точку зору...)) Адже, якщо рано чи пізно дружба перейде в щось інше, то до цього рано чи пізно є ще час... Цей час, цей період і називається дружбою... Хоча я не виключаю і варінат дружби без того, щоб вона переросла в щось інше... Хоча, можливо, переросте дружбу, яка є міцнішою... Дякую)))