хм...у голові так багато роздумів і думок.зараз буду намагится сказати все що думаю.вибачте.якщо важко зрозумієте мою послідовність думок,бо іноді викладаю все що думаю ,а за змістом зовсім не спостерігаю..
ідеал...на мій погляд,народитися ідеалом неможливо.можуть бути просто закладені з народження якісь гарні риси,які з роками требе виховувати і самовдосконалювати.але ж,напевно,це навіть не дорога до становлення ідеалом,це дорога стати справжньою людиною.у нас час багато людей показують всім які вони добрі,щирі,відверті,але цим самим грають на публіку,одягають маску ідеальної людини і зовсім занепащають у собі людські риси.як би не складалося в житті ми ЗАВЖДИ повинні залишатися собою,а не створеним нами собою образом.всі говорять,що добрість,щирість,повага,наявність мети,самовдосконалення - це риси ідеалу,ні! ци риси простої справжньої людини.я вважаю, що ідеал це просто створене нами марево,яке ніколи не буде реальним.ніхто не заборонює бути схожим на когось, але ж ми,кожен з нас,ми різні,ми індивідуальні,краще бути собою,одним і неповторним,чим ступати крок за кроком по стежині чужої людини.наше суспільство дуже занепастилося саме через те,що кожен хоче показати і доказати що один краще другого,один одного ідеальніший.я вважаю,це помилка...кожен з нас може самовиразитися не якимись голосними криками на весь світ " я ідеальний,беріть приклад з мене".кожен з нас повинен залишитися собою,залишитися людиною і тоді обов`язково люди які навколо нас побачать хто є хто у цьому житті.
Отредактировано Ырынка (2008-09-14 23:45:56)