знаєте що я скажу...зараз всі такі розумні,говрять ,мислять що закоханність,що таке любов.а коли самі попадають у таку ситуацію голова зовсіс не робить,просто відключається,тоді людина керується почутями серця. як для мене,я ніколи в житті не говорила людині "я тебе кохаю", бо не відчувала такого,відчувала тільки законність.спочатку інтерес,потім цікавість,пристрасть,законнісь,а до останньої стадії любов не доходило в мене.коли ми закохані,так ми хочиму бути з цією людиною,нас до неї тяне,серце б`ється швидше,але згодом цей певний бурхливий момент закінчується..ми холодіємо....закоханність проходить і ми переходимо на новий об`экт,до я кого,скажемо,такі самі симтоми..ось так буває саме у мене..я думаю кохання....це коли твоя 2 половинка просто людина,але для тебе вона все життя.добі хочеться бути з нею,допомагати їй,уступати,довіряти,проводити весь свій час,бути на одинці з нею,коли ти кохаєш ,то є тільки ти і він,а не так я буває.дівчина іде з хлопцем,а задивляеться на іншого,так само і навпаки. взагалі знаєте,що тут говрити.коли ви по справжньому покохаєте(не за кохаєтесь,а покохаєте) ваше серце само дасть вам знати про це,щоце самае ваша,єдина,кохана людина.
Як відрізнити справжнє кохання від закоханості?
Сообщений 31 страница 32 из 32
Поделиться322009-04-28 17:08:33
на мою думку, кохання - це коли ти йдеш зі своєю коханою людиною у зливу, а у її очах бачиш яскраве сонце, і тобі цього достатньо, щоб зігрітися...