Про передачу інформації від однієї матерії до іншої чули (Достатньо загальна теорія управління)? Так ось, передача здійснюється шляхом пізнання таких знань і не завжди це потребує практики, частіше потребується узагальнення, але і практику відкинутим не можливо, щось я сам заплутався, але можу точно сказати, що шляхом передачі знань здійснюється процес управління будь-чим.
зверніть увагу!!!
Сообщений 31 страница 39 из 39
Поделиться322008-04-01 19:05:30
Все, що мене не вбиває - робить мене міцнішим. Знання - це те, що тебе збагачує, озброює.
Поделиться332008-04-03 22:46:12
До того ж, навіщо людині знання, якщо вона ними не користується? і що в такому випадку відбувається?
а ось що: людина забуває... А що корисного буде з того, якщо ти щось прочитав, а потім забув це???
потрібно використовувати, потрібно згадувати, потрібно працювати, спілкуватися... Чи не так?
Поделиться342008-04-04 18:17:28
Береш і списуєш......
Поделиться352008-04-04 21:45:03
Береш і списуєш......
Набагато приємніше знати і демонструвати те, що ти не просто той, хто бездумно списує, а той, хто справді на щось здатен!!!!!!
Поделиться362008-09-11 20:00:04
Списувати не дуже важко треба просто знати звідки списувати і треба скоростатися цим в потрібну мить. Також треба вивчити вчителя , іноді вчитель побачить що списуєш і нічого не скаже, а інший забере роботу і все. Тому треба списувати обережно.
Поделиться372008-10-09 22:18:19
Ирочка
А написати щось якщо ЗНАЄШ ще простіше.. не потрібно голову ламати: "Який там учитель?? ага... сьогодні птрібно діяти так...."
Мені набагато приємніше вести розмову з людьми, які мають свою думку, свій погляд на кожну життєву обставину і можуть обгрунтувати її. А для цього потрібно орієнтуватися в тій чи іншій сфері.. і чим більше будеш знати, тим більше сфер ти зможеш охопити, тим цікавіше з тобою буде.Чи ви згодні зі мною?
Поделиться382008-12-01 19:47:22
Dwyane
Можливо... однак, мені здається, що в сучасному суспільстві вкрай мало людей, хоча б культурних, я не кажу вже про освіченість та начитаність... Тому гадаю зараз твої знання нікому більше не потрібні, окрім тебе. Однак, як приємно, коли ти щось знаєш. Я гадаю це ВЖЕ вагома причина, аби бути розвинутим у багатьох свферах Та й роботу знайти буде легше, коли потрібні гроші...
Поделиться392008-12-06 23:38:37
На мою думку,освічена людина-це не тільки та,що з медаллю школу закінчила,має дві вищі освіти,а ще й та-що вміє висловлювати свою думку,підтримати розумну розмову.